Elérhetőségek

Diborzsán Zoltán Csaba

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: +36302167975
E-mail: zukve@freemail.hu


Bemutatkozás


Üdvözlöm honlapomon!

Diborzsán Zoltán vagyok, szobafestő, mázoló. Több évtizedes szakmai tapasztalatra alapozva vezetem vállalkozásom, melynek fő tevékenységi köre a festés, mázolás, tapétázás. Vállaljuk társasházak, lépcsőházak, családi házak, irodák, lakások, csarnokok, templomok festését, tapétázását. A kivitelezést minden esetben alapos, felmérés, tanácsadás előzi meg, annak érdekében, hogy megbízóink igényeit maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Szívesen nyújtunk segítséget a megfelelő szín kiválasztásával kapcsolatban is.

 

Lépést tartunk a fejlődéssel, mindig a legkorszerűbb technikákat, minőségi alapanyagokat alkalmazva teljesítjük megbízásainkat, így a végeredmény garantáltan esztétikus és emellett tartós is lesz. Megbízható, hozzáértő szakemberekből álló csapatunk folyamatosan arra törekszik, hogy a munkával a lehető legrövidebb határidőn belül elkészüljünk, hogy minél hamarabb használatra kész legyen a felújított helység. Az általunk elkészített munkák kiváló minőségét a számtalan elégedett ügyfelünk igazolja.

Alapelveink:

  • megbízhatóság
  • minőség
  • határidők betartása
  • igényes munka

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük!
Vissza az előző oldalra!
Diborzsán Zoltán Csaba - Magyar